GKV'li Öğrencilerden Gaziantep Arenaya Tam Puan

Gaziantep Kolej Vakfı ilkokul, ortaokul, lise futbol takımlarıyla anaokulunun minikler öğrencileri öğretmenlerinin rehberliğinde Gaziantep Arena’yı ziyaret ettiler.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları futbol takımlarıyla anaokulu öğrencileri Gaziantep Arenayı ziyaret ederek incelemelerde bulunup kısa bir sürede olsa antrenman yaparak penaltı çalıştılar. Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan “Gaziantep ve Türkiye için büyük bir gurur haline gelen Gaziantep Arena’da sporcu ve öğrencilerimizle incelemelerde bulunduk, hizmete girmesini büyük bir heyecanla bekliyoruz” dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı ilkokul, ortaokul, lise futbol takımlarıyla anaokulunun minikler öğrencileri öğretmenlerinin rehberliğinde Gaziantep Arenayı ziyaret ederek incelemeler yaptılar. Gaziantep’in 36 bin kişilik yeni modern UEFA kriterlerine uygun ve her türlü uluslararası müsabakaya ev sahipliği yapabileceği bir stadyum olan Arenanın kısa süre sonra hizmete gireceğini öğrenen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları sporcu ve öğrencileri heyecanlandı. GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan öğrencilerin ve sporcuların Gaziantep Arenaya hayran kaldığını ve gelecekte burada top koşturmayı hayal ettiklerini ifade ederek, “GKV Özel Okulları okul sporlarının bütün dallarında aktif olarak faaliyet göstermekte, son dönemlerde de kurduğumuz futbol takımlarıyla hayalinde yeşil saha olan öğrencilerimizin bu alandaki yeteneklerinin geliştirilmesi yönünde çabalarımız devam etmektedir. Gazianteplilerin ortak gururu olan Gaziantep Arenaya öğrencilerimiz ve futbol takımlarımızla birlikte inceleme gezisi düzenledik. Gerçekten sadece Gaziantep’e değil Türkiye’ye yakışır marka bir spor kompleksi olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah eksikleri kısa bir sürede tamamlanır ve öğrencilerimizle birlikte burada maç izleme keyfini çıkarırız” diye konuştu.

GKV’li futbol takımları kısa sürede olsa Gaziantep Arenada antrenman yapmak fırsatı yakalayarak Arenata top koşturmanın heyecanını da tattılar. Gaziantep Arenaya hayran kalan öğrenciler çim saha üzerinde ve tribünlerde hatıra fotoğraflar çektirmeyi ihmal etmedi.

(MSF-BRN-Y)

Kaynak: İHA