Foça Masterler Hazırlık Maçında Sahasında Kazanmasını Bildi

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi (TMVFL) Ege Grubunda mücadele eden Foça Masterler, Turgutlu Masterler’i hazırlık maçında 4-3 yendi.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi (TMVFL) Ege Grubunda mücadele eden Foça Masterler, lige iki hafta ara verilmesinin ardından Turgutlu Masterler’i sahasında ağırladı. Eksik kadrolarına rağmen her iki takım, hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla alkışlandı. Bol gollü antrenman maçını Foça temsilcisi 4-3 kazandı.

Turgutlu Masterler kaptanı ve antrenörü Burhanettin Basatemur, lige bu yıl katıldıklarını, bu vesileyle futbola yeniden başlamanın yanı sıra eski futbolcu arkadaşları ve antrenörleri ile sahalarda tekrar buluşmanın keyfini sürdüklerini söyledi.

Basatemur, "Foça antrenörü Şerafettin Camcı hocam, benim profesyonel ligde Soma takımında oynarken teknik direktörümdü. Bir gün önce hazırlık maçı yapmak istediğini belirterek aradı. Hocamın bizde her zaman büyük değeri vardır. Arkadaşlarımızla birlikte toparlanıp geldik. Boş geçen haftayı değerlendirdik. Bizim için lig maçı hazırlık maçı farketmiyor. Sakatlık olmadan kardeşçe, arkadaşça güzel bir maç oynayıp dönüyoruz. İki takımada ligde başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA