Döşemealtı'nın Dişi Kramponları, Ligde 3'Te 3 Yaptı

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi 3. Haftasında 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı, Konak Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Kadınlar Futbol 1’inci Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, sezonun ilk maçında sahasında Beşiktaş’ı 2-1, ardından Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor’u 3-1’lik skorla geçmişti. Ligin 3. Haftasında 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, son dört yılın üst üste Türkiye şampiyonu olan Konak Belediyespor’u konuk etti. İlk yarı maça kontrollü başlayan her iki ekip istedikleri skoru tabelaya yansıtamadı ve ilk yarı 0-0’lık sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ilk golü Orianica Velasquez ile buldu. Ataklarını sürdüren 1207 Döşemealtı ekibinde Kolombiyalı oyuncu Carolina Arias Vidal çıktı ve attığı şık golle durumu 2-0 a getirdi. Maç bu skorla sone erdi. 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor aldığı bu galibiyetle son 4 senenin şampiyonu Konak Belediyespor’a hem ilk mağlubiyeti tattırdı hem de liderlik koltuğuna oturdu.

Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Şampiyonluk yolunda önemli bir maçtı. Son 4 yılın şampiyonu Konak Belediyespor’u Carolina Arias Vidal ve Orianica Velasquez güzel golleriyle 2-0 yendik. 3 maçımızı da kazanarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, Süper Lig temsilcileri Antalyaspor ve Alanyaspor’un ardından Kadınlar Ligi’nde de Antalya’nın tek temsilcisi olan 1207 Döşemealtı Kadın Futbol Takımının galibiyetiyle güzel bir haftasonu geçirdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA