Başkan Altınok Öz, Apartman Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Uğur Mumcu Mahallesi Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği’nin (UMDER) apartman görevlileri için düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,apartman görevlileriyle bir araya geldi Aydos Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Güray Ünseven, Uğur Mumcu Kültür Merkezi Koordinatörü Didem Berberoğlu, Uğur Mumcu Mahallesi Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Gürbüz, Uğur Mumcu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamil İren, UMDER yöneticileri ve apartman görevlileri yer aldı.

UMDER Başkanı Veli Gürbüz, yaptığı konuşmada "Burada siz apartman görevlisi arkadaşlarımızın sorunlarına nasıl çözüm buluruz ve UMDER olarak nasıl yanınızda oluruz diye bir araya geldik. Değerli Belediye Başkanımızın da aramızda olması bize güç verdi" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise, "Değerli emekçi arkadaşlarım, sizin işiniz herkesten zor. Bizler her zaman sizin yanınızdayız, bunu unutmayın. Ben ve ekibim hep sizinleyiz" dedi.

Kaynak: İHA