Antalyaspor, Başakşehir Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda lig lideri Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Antalyaspor’da maçın hazırlıkları başladı.

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet alarak 10. sıraya yükselen Antalyaspor, 13. haftada deplasmanda lig lideri Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde yapılan antrenman koşuyla başladı.

Oyuncular daha sonra açma-germe hareketleri yaptıktan sonra dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlıların yaptığı çalışma yarı alanda yapılan taktik maçla sona erdi. Antalyaspor’da yapılan çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Zeki Yıldırım, Sakıb Aytaç ve Deniz Kadah kulüp doktoru Burhanettin Çalım ile yürüyüş yaptı. Almanya’daki tedavisi tamamlanan ve Antalya’ya dönen Emre Güral, fizyoterapist İrfan Korkmaz gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle geçen haftadan bu yana izinli olan Serdar Özkan ise yapılan çalışmaya katıldı.

Kırmızı-beyazlı takım yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(BH-S)

Kaynak: İHA