Amasya Taşova YİBO'da Beşiktaş Mogaz Maçı Hazırlıkları

Antrenörü Bakır: 'Hem biz hem Beşiktaş Mogaz Avrupa kupalarında mücadele etmemiz nedeniyle yoğun maç trafiği içinde yer almaktayız. Beşiktaş Mogaz geniş oyuncu kadrosu ile bu yoğunluktan fazla etkilenmez ama bizim gibi dar kadrosu olan takımlar için zor bir durum'

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş Mogaz karşısında iyi bir oyun sergilemeyi hedeflediklerini bildirdi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin tecrübeli takımlarından ve bu yıl da şampiyonlar liginde başarılı bir mücadele sergileyen Beşiktaş Mogaz'ı sahalarında ağırlamaktan gurur duyacaklarını ifade etti.

Bu maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını aktaran Bakır, 'Çarşamba günü Türkiye'de profesyonel anlamda hentbol oynanmaya başlandığı günden beri liglerde olan Beşiktaş Mogaz'la karşılaşacağız, Beşiktaş Mogaz maçı hem kendimiz hem de rakibimiz açısından önemli bir maç olacak. Beşiktaş Mogaz, hem kadrosu hem de geçmişte kazandığı tecrübeyle bu ligi domine eden lider bir takım.' diye konuştu.

Maçta hentbol adına sahaya iyi bir oyun yansıtmak istediklerini söyleyen Bakır, şöyle devam etti:

'Beşiktaş gibi bir takımla mücadele etmek en başta bize gurur veriyor. Önemli olan maça çıkınca hentbol adına güzel şeyler ortaya koyabilmek.Hem biz hem Beşiktaş Mogaz Avrupa kupalarında mücadele etmemiz nedeniyle yoğun maç trafiği içinde yer almaktayız. Beşiktaş Mogaz geniş oyuncu kadrosu ile bu yoğunluktan fazla etkilenmez ama bizim gibi dar kadrosu olan takımlar için zor bir durum. Takımımıza yeni oyuncu takviyesi yapmak için çalışmalar devam ediyor. 11 bin nüfuslu Taşova'da bir hentbol kültürü oluştu, taraftarlarımız bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Yöneticilerime, oyuncularıma ve bizlerden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA