1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara Açıklaması

'Güzel oyunumuzu sonuca yansıtamadığımız için üzgünüz'.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Aydın 1923 ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, güzel oyunlarını sonuca yansıtamadıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Özkara, yaptığı yazılı açıklamada, gruplarının iyi takımlarından biri olan Aydın 1923 karşında oyuna çok iyi başladığını ve rakibi yarı alana hapsettiğini belirtti.

Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini, bu pozisyonlardan birinin de penaltı olduğunu kaydeden Özkara, şöyle devam etti:

'Rakibin kalemize ilk şutu 42. dakikada geldi ve kaleci İbrahim bunu çok iyi kurtardı. İlk yarıda gol hariç, futbol adına her şeyi yansıttık fakat tek eksiğimiz goldü. İkinci yarıya maalesef ilk yarıya oranla tutuk başladık. Rakibimiz de üstümüze gelerek golü buldu. Kaçırdığımız gollerden sonra yediğimiz gol kısa süre de olsa oyuncularımızı olumsuz etkilemesine rağmen, tekrar rakip alanda etkili olarak pozisyonlar bulduk ve beraberliği sağladık.'

Özkara, çok genç bir takım olduklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

'İlk kez profesyonel oynayan oyuncularımız var. Yaser gibi golcü oyuncunun çapraz bağlarının kopmasıyla gol bölgelerinde etkili bir silahımızı kaybettik ama yerine oynayan Ali Kuçik ve Hasan Ahmet attığı gollerle bilinen oyuncularımız. Onların bu eksikliği kapatacağına inanıyorum. Genç oyuncularımızın her geçen gün performansları artıyor. Güzel oyunumuzu sonuca yansıtamadığımız için üzgünüz ama oyundan ve arkadaşların mücadelelerinden memnunum. Artık bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde Kırklarelispor maçı var. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladık. Deplasmandan alacağımız puanlarla üst sıralardaki yerimizi almak istiyoruz.'

Kaynak: AA