Özköylü Açıklaması 'Bu Bir Puan Benim İçin Dünyanın En Kıymetli Puanı'

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, elinde çok kısıtlı bir kadronun olduğunu ve bugün alının 1 puanın dünyanın en kıymetli puanı olduğunu söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Samsun’da oynanan Samsunspor-Elazığspor maçını değerlendirdi. Samsunspor’un kadro yapısının çok kısıtlı olduğunu devre arasında gerekli takviyeleri yapacaklarının altını çizen Özköylü, “Alt sıralarda mücadele eden ve yukarıları çıkmak için şans arayan iki takımın mücadelesini izledik. Biz bu anlamda rakiplere göre daha dezavantajlıyız. Çünkü kadro yapımız ve alternatifimiz çok kısıtlı olduğu için elimdeki kadro bugünkü 11 kişi. Arkadaki genç oyuncuların hepsi bu sene profesyonel olmuş. A takım tecrübesi hiç olmayan, oyuna koyduğunuz zaman size ne vereceğini hiç bilmediğiniz, karşılığında ne alacağını hiç bilemediğiniz genç oyuncular. Bunları kaybetmekte var, maçı kaybetmekte var. Biz şu anda puan kazanmayı çok daha önemli görüyoruz. Çünkü bu zor süreçte çok önemli. Oyuncular muhteşem mücadele etti. Sahada istediğimizi çok iyi yaptık. Rakibi oynatmamaya çalıştık ve bunu da başardık. Hücumlarda rakip 1-2 tane etkili şans buldu” dedi.

Maçın ortada geçtiğini ifade eden Özköylü, “Bizim açımızdan çok kıymetli bir puan oldu. Çünkü elimizde oyuncumuz yok. Canberk’in bir türlü iyileşmeyen sakatlığı, Ercan’ın yokluğu, oyunda kulübeden oyuncu sokma konusunda sıkıntımız var. İnanın 16 yaşındaki Furkan Yıldırım’ı aradım bugün. Şuanda durumumuzu düşünün ki ben bu oyuncuya muhtaç durumdayım. Ama dişimizi sıkacağız. Devre arasında gerekli hamleleri yapacağız. Eksikliklerimizi tamamlayacağız. Alternatif bir kadro oluşturacağız. Çünkü oyuncularımız yoruluyor. Onları değiştiremiyoruz. Kulübemde bir tane hücumcu yok. Ama oyuncularım 90 dakika aslanlar gibi mücadele etti. Benim için bu 1 puan dünyanın en kıymetli puanı oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA