Mersin İdmanyurdu Hentbol Takımı Liderliğe Yükseldi

Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden İçel İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü, liderliğe yükseldi.

Bu sezon 2.Ligde şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdmanyurdu Hentbol Takımı, İçel’in gururu olmaya devam ediyor. Seyfi Alanya Spor Salonu’nda taraftarlarının desteği ile Adana Gençlik ve Spor Kulübünü 31-16 yenerek liderlik koltuğuna oturan İçel İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü, hedef büyüttü.

İçel İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü Başantrenörü Ozan Kaya, Adana karşısında galip gelen takımını kutlarken, kendilerine maç boyunca destek veren taraftarlara da teşekkür etti. Kaya, “Genç ve güçlü bir takımız. Oyuncularımız oynadıkça tecrübe kazanıyorlar. Bu sezon ilk kez 2. Ligde oynuyorlar. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Abdullah Öztürkmen ise takıma gerekli desteğin verilmesi durumunda İçel İdmanyurdu Hentbol Spor Kulübü’nün Süper Lig’e çıkacağını savundu. Öztürkmen, “İyi bir ekibimiz var. Takım olarak çok iyiyiz. Ancak ekonomik sıkıntılar zaman zaman sıkıntı oluşturuyor. Takımdaki oyuncularımız lise ve üniversite öğrencileri. Onların eğitimlerinin sürmesi için maddi desteğe ihtiyaç var” diye konuştu.

Kaynak: İHA