Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Kurt Açıklaması

'Yaşadığımız bu şanssız süreci Yeni Malatyaspor karşılaşmasını kazanarak atlatmak istiyoruz. Rakibimizi yenerek ligde yeni bir sayfa açacağız'

TFF 1. Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, rakiplerini mağlup ederek kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 5 hafta iyi oynamalarına rağmen istedikleri galibiyetleri bir türlü alamadıklarını belirtti.

Yeni Malatyaspor maçını kazanarak ligde yeni bir sayfa açmak istediklerini aktaran Kurt, 'Haftalardır iyi oynuyoruz ancak bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Yaşadığımız bu şanssız süreci Yeni Malatyaspor karşılaşmasını kazanarak atlatmak istiyoruz. Rakibimizi yenerek ligde yeni bir sayfa açacağız.' dedi.

Yeni Malatyaspor'un ligde lider olduğunu ve bu unvanlarını korumak için 90 dakika kazanmak için çabalayacaklarını vurgulayan Kurt, şunları kaydetti:

'Rakibimizin konumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Bizim bu maçı kazanmaya çok ihtiyacımız var. Üst sıralardan iyice uzaklaşmamak adına 3 puanı almaktan başka çaremiz yok. Kazanmak için 90 dakika boyunca sahada mücadele edeceğiz. Galip gelerek haftalardır alınan kötü sonuçlarla üzdüğümüz Giresun halkına galibiyet hediye etmek istiyoruz.'

Kaynak: AA