Balıkesirspor Son Dakikada Yıkıldı

Altınordu’ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Balıkesirspor’un teknik direktörü Can Cangök, son haftalarda hakem hatalarından kaynaklı 7 puan kaybettiklerini belirterek, “Şehrin kaderiyle oynanıyor. Her türlü zararı kulüpler görüyor” dedi.

TFF 1. Lig’in 12. hafta maçında Balıkesirspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, hakemin kötü maç yönettiğini savunarak, “Gönül rahatlığıyla yorum yapmak istiyoruz ama buna fırsat olmuyor. Hakemler kötü maç yönetiyor. Bir takımdan 3 puan alıp, diğerine veriyorlar. Bizim verilmeyen penaltımız var, son dakikada rakibe penaltı veriyorlar. Sivas maçından başlayarak 1 metre bariz ofsayttan gol verildi, geçen hafta penaltımız verilmedi, bugün beraberliğe üzüleceğimiz maçtan mağlubiyetle dönüyoruz yine komik hakem hatalarından dolayı. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Şehrin kaderiyle oynanıyor. Her türlü zararı kulüpler görüyor” dedi.

Hakemlerden ortada maç yönetmesini beklediklerini kaydeden Cangök, “4. Hakem devamlı ‘hocam haklısınız’ diyor ama takımların canı yanıyor. Altınordu’yu bununla ilişkilendirmiyorum kendilerini tebrik ederim, hocaları zaten benim eski öğrencim. Son haftalarda kaybettiğimiz 6 haftada kaybettiğimiz 7 puan var. Şuanda bizim üst sıralarda olmamız lazımdı” diye konuştu.

Kaynak: İHA