Trabzonspor, Gençlerbirliği'ne Konuk Oluyor

Ligde son 3 maçta 8 puan kaybeden bordomavililer, kötü gidişe başkentte son vermek istiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Ligin son 3 haftasında 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 8 puan yitiren bordo-mavililer, Gençlerbirliği karşısında kötü gidişe son vererek moral bulmak istiyor.

En son ligin 8. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikten sonra 9. haftada Çaykur Rizespor ile sahasında 2-2 berabere kalan, 10. haftada Beşiktaş'a İstanbul'da 2-1, 11. haftada da sahasında Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi, başkent deplasmanında eksik oyuncularına karşın 3 puan hedefliyor.

Bordo-mavili takımda Castillo ve Mustafa Akbaş'ın sakatlıkları, Mehmet Ekici ve Okay Yokuşlu'nun da kart cezaları bulunuyor.

Trabzonspor'un, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak ve hakem Fırat Aydınus'un yöneticeği karşılaşmada Gençlerbirliği karşısına, Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Durica, Güray Vural, Akakpo, Onazi, Bero, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor.

Karadeniz ekibinde maç öncesi Onazi, Durica ve Bero'nun üçer sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular başkentte sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Kayserispor deplasmanında takımda yer alamayacak.

Bordo-mavililer, bugün hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 18.00'de uçakla Ankara'ya gidecek. Maç günü kulüp yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar, saat 10.30'da Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Kaynak: AA