Spor Toto 3. Lig 3. Grup

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta yer alan Darıca Gençlerbirliği, 29 Kasım’da Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Beşiktaş maçı öncesinde ligde karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu karşısında 1-0 galip gelerek moral depoladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta yer alan Kocaeli bölgesi takımlarından Darıca Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı rakibi Tarsus İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup etti. Darıca 15 Temmuz Şehitleri Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim de protokol tribününden izledi. Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde 29 Kasım Salı akşamı İzmit İsmetpaşa Stadyumu’nda Beşiktaş’la karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, Tarsus İdman Yurdu karşısında Serhan Yılmaz’ın 83. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazanarak moral depoladı.

“Bütün topçularımı yürekten tebrik ediyorum”

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, “İlk yarı net 2 tane pozisyonumuz vardı ama atamadık, futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Kazanmamız gereken bir maçtı, hak ederek oynadık. Bütün topçularımı yürekten tebrik ediyorum. Teknik ekibe, hocama herkesin ayaklarına bileklerine sağlık” dedi.

“Bizim hedefimiz ligde şampiyonluk”

Ziraat Türkiye Kupası’nda 29 Kasım Salı akşamı karşılaşacakları Beşiktaş maçı ile ilgili konuşan Öztürk, “Beşiktaş maçı öncesinde moral depolayacağımız bir maç oldu. İnşallah Beşiktaş karşısında da güzel bir sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim hedefimiz ligde şampiyonluk. Türkiye Kupasında da gidebileceğimiz yere kadar gidip inşallah sonucunda da mutlu olacağımız bir galibiyetle ayrılırız” diye konuştu.

“Fatih hocamız maçımıza geldi. Bizi gururlandırdı”

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim’in karşılaşmayı izlemesi ile ilgili gelen bir soru üzerine açıklama yapan Öztürk, “Fatih hocamız maçımıza geldi. Bizi gururlandırdı. Geçen hafta bir toplantı yapmıştık 2. Lig ve 3. Lig takımlarıyla. Orada kendisi de söylemişti bundan sonra 3. Lig maçlarına gideceğim diye. Açılışı bizimle yaptı. Tesislerimizi beğendi. Tesislerle ilgili sahamızla ilgili bilgiler aldı. Cafer Can, Fatih hocamızın eski oyuncusu, onunla ilgili biraz konuştuk” şeklinde konuştu.

Beşiktaş karşısında haddimizi bilerek oynayacağız”

Beşiktaş maçı öncesinde 1-0’lık sonuçla Tarsus İdman Yurdunu geçen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, “İlk devre iyi oynadık. Net pozisyonlarımız var. Maçın zor olacağını maçtan önce biliyorduk. Bizim için üstte var mıyız yok muyuz maçıydı. İlk devre maçın skorunu kendi lehimize çeviremedik, ikinci devre oyundan biraz düştük ama galip gelmesini bildik. Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz. Oyuncularımız elinden gelen mücadeleyi yapacak. Haddimizi bilerek oynayacağız. Sonuca varabilirsek bizim için başarı olacak. Puan veya puanlar almaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Maç sonunda Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk oyuncuları tek tek kutlarken, futbolcular ise galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Kaynak: İHA