Pamukkale'de 4. Futbol Turnuvasında 2'İnci Tur Maçları Tamamlandı

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın 2. Tur maçları tamamlandı.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvasında heyecan sürüyor. İkinci tur maçları tamamlanan turnuva, 11 takım üçüncü tura çıkma başarısını gösterirken, maçlar 28 Kasım’daki 3. Tur müsabakalarıyla devam edecek.

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 3. tur maçları 28 Kasım Pazartesi günü oynanacak. Eleme usulü yapılacak olan maçlara Irlıganlı ve Akhan sahaları ev sahipliği yapacak. Irlıganlı’da saat 20.00’de Gözlerspor ile Kaplanlarspor takımları mücadele edecek. Saat 21.00’de ise Kervansaray FC ile Develi FC karşılaşacak. Aynı sahadaki 3. maçta ise saat 22.00’de Atalar Muhallebiyespor - Karahayıtspor maçı yapılacak. Akhan sahasında da saat 20.00’de Yeniköy- Çerkez Mahallesi Akköyspor ve 21.00’de de Goncalı Avşar Gençlik - Cankurtaranspor maçları yapılacak. Pamukkale FC takımının fikstür gereği maç yapmadan tur atlayacağı şölende yarıfinal maçları 2 Aralık’ta yapılacak.

Kaynak: İHA