Bandırmaspor'da 3 Puan Sevinci

Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Boluspor karşısında alınan 3 puandan memnun olduğunu söyleyerek, "Artık hiçbir rakipten korkmuyoruz" dedi.

Bandırmaspor, TFF 1. Lig’in 12. haftasında evinde Boluspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.

Alınan 3 puandan memnun olduğunu belirten Uçar, "Can mı diyelim, kan mı diyelim ama buna çok ihtiyacımız vardı. Son haftalarda oynadığımız oyunun karşılığını galibiyet ölçüsünde alamıyorduk. Bir puanla yetiniyorduk. Aslında bugün de ilk yarıda 2-0, 3-0’lık skorlar elde edebilirdik. Biraz fazla gol kaçırma alışkanlığımız var. Netice de her şeyden önemlisi bu maçı kazanmaktı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlara daha istekli, daha arzulu ve biraz daha seyirci desteği ile çıkmak istiyoruz. Biz yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Zor bir virajdayız, Bu hafta Adana Demirspor geliyor. Göztepe’yi yendiler, hedeflerini yükselttiler. Ama biz artık hiçbir rakipten korkmuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA