Antalya'da Judo Şenliği

Antalya'da yeni yapılan salonda, Büyükler Türkiye Şampiyonası, Büyükler 1. Lig ve 1. Lig'e Terfi Müsabakaları ile Süper Lig müsabakaları gerçekleştirilecek

Antalya'da yeni hizmete açılan salon, 30 Kasım ile 4 Aralık tarihlerinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenecek organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Türkiye Judo Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 30 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Büyükler Türkiye Şampiyonası, 3 Aralık'ta Büyükler 1. Lig ve 1. Lig'e Terfi Müsabakaları, 4 Aralık'ta da Süper Lig müsabakaları düzenlenecek.

Süper Lig müsabakalarında mücadele edecek kadın ve erkek takımları şöyle:

Kadınlar: Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Konya Seydişehirspor, Balıkesir İDA, Bursa Osmangazi Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ordu Judo İhtisas ve Antalya Yolspor.

Erkekler: İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Samsun APS Spor, Konya Selçuklu Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ankara EGO, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara Etimesgut Belediyespor ve Manisa Salihli Belediyespor.

Kaynak: AA