Adıyaman 1954 Spor'un Talepleri Dile Getirildi

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübünün tesis ve maddi destek konusundaki talepleri Ankara’da dile getirildi.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, kulübün taleplerini Ankara’da siyasi ve yetkililere iletti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ile görüşüldü. Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ın makamında görüşme gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, tesis durumu ile ilgili Genel Müdür Mehmet Baykan’a bilgi verdi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman 1954 Spor’un Adıyaman’ın temsilcisi konumunda olan bir takım olduğunu belirterek, kulübe tesis ve maddi destekle bulunulmasını istedi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise, tesis için düşünülen binanın deprem dayanıklılık testinin yapıldığını, çıkacak sonuca göre binanın durumunun yeniden değerlendirileceğini ifade etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Türkiye Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımın lider olduğunu, bu yıl 3. Lige çıkma hedefinde olduklarını ve bunu başarabileceklerini kaydederek, gençliğe sahip çıkan siyasiler ve yetkililer ile daha da iyi yerlerde olacaklarını aktardı.

Koç, kendileriyle yakından ilgilenen TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a teşekkür etti.

Kaynak: İHA