Pınar Karşıyaka, İstanbul Deplasmanında

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Büyükkarcı:'Takım gün geçtikçe daha da iyi olacak. Zevk veren bir basketbol amacımız vardı, buna da ulaştık'

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, takımın gün geçtikçe daha da iyi olacağını bildirdi.

Büyükkarcı, yaptığı yazılı açıklamada, yakaladıkları galibiyet serisini İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında da devam ettirmek istediklerini aktardı.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Khimik maçı öncesinde oynadıkları Le Mans karşılaşmasında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını, bunu Fransa'daki ikinci maçta telafi edeceklerini belirten Büyükkarcı, şunları kaydetti:

'Takım artık rayına oturdu. Özellikle Egemen ve genç oyuncuların uyumu bizi ekstra mutlu ediyor. Bu sene itiraf etmek gerekirse beklentinin üzerindeyiz. Hem biz hem de taraftarımız istediği takımı izlemeye başladı ve iyi bir ritim yakaladık. Takım gün geçtikçe daha da iyi olacak. Zevk veren bir basketbol amacımız vardı, buna da ulaştık. Bundan sonraki hedefimiz önümüzdeki yılların iskeletini oluşturmak. Bu amaç yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz.'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Pınar Karşıyaka maçı, Cebeci Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da oynanacak. İki takım arasında ligde oynanan 4 karşılaşmanın 3'ünü Pınar Karşıyaka, 1'ini ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı.

Kaynak: AA