Mavi Beyazlılar, Ankara Yolcusu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta liderlik mücadelesi veren BB Erzurumspor, Pazar günü Ankara Cebeci’de oynayacağı Hacettepe Spor maçının hazırlıklarını tamamladı. Mavi-Beyazlı Takımın Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ’Zirve çıkışımızı sürdüreceğiz’ dedi.

KAZIM KARABEKİR STADI’NDA SON ANTRENMAN

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray, Adem Çağlayan ve kaleci antrenörü Emin Sarı’nın yönetiminde Kazım Karabekir Stadı’nda son antrenmanını düz koşu, 5-2 dar alanda top kapma, çift kale maçın ardından şut çalışması yaparak tamamlayan futbolcuların azimli ve performanslı oldukları dikkat çekti.

YILDIRIM, ‘ZİRVE ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK’

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, her maçı kazanma arzusu içinde olduklarını ve her maçın kritik olduğuna vurgu yaptı. Teknik Direktör Yıldırım, ’Ankara’dan taraftarlarımızın desteği ile üç puanlı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Centilmence iyi oynayarak üç puanının bizim olması parolasıyla sahaya çıkacağız. Büyük bir camiayı, taraftarımızı arkamızda hissediyoruz. Her antrenmanda başarılarını ortaya koyan futbolcularımın yüksek tempolu futbol oyununu sahaya yansıtarak Erzurum’a üç puanla dönmek istiyoruz.’ dedi.

BB Erzurumspor Kafilesi bu sabah hava yolu ile Ankara’ya geçerek kampa girecek.

Kaynak: İHA