Görme Engelliler B2-B3 Futsal Milli Takımı Kırşehir' De Kampa Girdi

Görme Engelliler B2-B3 Futsal Milli Takımı, Antalya’ da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kırşehir’ de yapıyor.

Görme Engelliler B2-B3 Futsal Milli Takımı Başantrenörü Adem Kıraç, yaptığı açıklamada, 19 kişilik sporcu kafilesi ile Kırşehir Kındam Mahallesinde bulunan spor salonunda çalışmalara başladıklarını söyledi.



Kafilede yer alan sporculardan seçilecek 14 kişilik kadro ile 10-17 Aralık tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacaklarının bilgisini veren Kıraç, "Antalya’ da yapılacak Avrupa Şampiyonası için Kırşehir’ de, hazırlık kampı yapıyoruz. Ülkemizi ve bayrağımızı bu tür organizasyonlarda en iyi yere getirebilmek ve başarılı olabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Bu da bizi daha bir üst seviyeye çıkartacaktır. İlk 3’e girip bayrağımızı göndere çekmek istiyoruz." dedi.

B2-B3 Milli Takım kampındaki sporcular ise şöyle:

"B3: Ali Genç,B3: İsa Akten,B3: Yusuf Can Özkara,B3: Serkan Dayangaç,B3: Hakan Çıra,B3: İbrahim Yıldız,B3: Sabri Yılmaz,B2: Osman Utan,B2: Yunus Emre Uludağ,B2: Zülfikar Türe,B2: Serkan Korkmaz,B2: Suat Öner,B2: Hüseyin Aydın,B2: Uğur Karakaş,B2: Yakup Akdağ,B2: Emrah Kartal,Kaleci: Ömer Kulaksız,Kaleci: Muhammed İslam Kaya,Kaleci: Mesut Dolgun

Antrenörler;Adem Kıraç,Gökhan Çetin,Adem Doğan,Mehmet Murat Uyumsal,Kemal Hasgür

Kaynak: İHA