Eskişehir Basket'te Galibiyet Serisi 9'A Çıktı

Türkiye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Eskişehir Basket, ligin 11. haftasında karşı karşıya geldiği Acıbadem Üniversitesi’ni 67-65 mağlup ederek galibiyet serisini 9’a çıkarttı.

Acıbadem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Eskişehir temsilcisi Yunusemre Sonsırma, Evren Büker, Sean Marshall, Cemal Nalga ve Murat Göktaş ilk 5’iyle başladı.

Çekişmeye sahne olan ilk periyotta ev sahibi ekip, bulduğu sayılarla bir ara farkı 7’ye kadar çıkardı. Periyotun sonlarına doğru toparlanan Eskişehir Basket, farkı eritse de ilk periyot ev sahibi ekibin 20-17’lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci periyotta toparlanan siyah-kırmızılı ekip ilk devreyi 37-34 önde tamamladı. Üçüncü periyotta aradaki farkı koruyan Nesine.com Eskişehir Basket, bu periyodu da 56-52 önde kapattı. Kıyasıya geçen son periyotta aradaki farkı bir türlü açamayan Eskişehir Basket, rakibinin kendisini yakalamasına da izin vermedi. Sean Marshall’ın etkili oyunu sonrası Eskişehir temsilcisi, maçı 67-65 kazanarak üst üste 9. toplamda ise 10. galibiyetini elde etti.

Kaynak: İHA