Tunahan'ın Hayali Gerçek Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, lösemi hastalığını yenen 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki’nin Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nda maç izleme hayalini gerçekleştirdi. Minik Tunahan, Karaaslan’ın girişimleriyle Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Benfica maçını izledi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan geçen günlerde Samsun’da düzenlenen bir yemekte lösemi tedavisi gören ve bu hastalıktan kurtulan çocuklarla bir araya gelmişti. Yemekte Karaaslan’ın yanına gelen koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ilkokul 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki, tek hayalinin Vodafone Arena’da maç izlemek olduğunu söyledi.



Minik Tunahan’ın hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayan Çiğdem Karaaslan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşerek, Tunahan Tiryaki ve babası İbrahim Tiryaki’yi, Vodafone Arena’da oynanan Beşiktaş-Benfica, Şampiyonlar Ligi maçına götürdü. Maç öncesi Beşiktaş Çarşı’da taraftarlarla buluşan küçük Tunahan, unutamayacağı anlar yaşadı. Tunahan daha sonra Vodafone Arena Stadı’na geçti. Küçük Tunahan babasıyla birlikte büyük bir heyecan içinde karşılaşmayı izledi. Küçük Tunahan maç sonrası çok sevdiği Ricardo Quaresma başta olmak üzere Beşiktaşlı futbolcularla bir araya gelerek fotoğraf çekinme imkanı buldu.

Küçük Tunahan maçtan sonraki gün babasıyla birlikte kendisi ağırlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a Bandırma Vapuru maketi verirken, Başkan Fikret Orman futbolcuların imzaladığı formayı Tunahan’a verdi.

En büyük hayalinin gerçekleştiğini söyleyen Tunahan Tiryaki, “Önce uçağa binme hayalimi ardından Beşiktaş maçını izleme hayalimi gerçekleştirdiği için Çiğdem ablaya teşekkür ediyorum. Hayallerim gerçekleştiği için çok mutluyum” dedi.

Kaynak: İHA