Malatya 1.Amatör Küme Futbol Ligi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginin 27 Kasım Pazar günü başlayacağını ifade ederek, ligde mücadele edecek bütün takımlara başarılar diledi.

TÜFAD binasında açıklamalarda bulunan Bayındır, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginin 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacağını hatırlatarak,"1. Amatör Küme Büyükler Ligimiz her sezon büyük bir heyecana sahne oluyor. Bu sezonun yine zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olacağına inanıyoruz" dedi.

Malatya amatör futbolunun dostluk ve centilmenlik havasında geçmesini temenni eden Bayındır, "Malatya Amatör Futbol Ligi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki ligler arasında önem taşıyan heyecanlı bir lig durumunda. Liglerimiz büyük bir çekişme ve heyecana sahne oluyor. Yeni sezon öncesinde bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Umarım maçlar dostluk ve centilmenlik havasında geçer. Hafta Sonu başlayacak olan 2016-2017 1.Amatör Küme Büyükler Futbol sezonunda tüm futbol taban birliklerine centilmence, sporcu sakatlanmalarının olmadığı, hak edenin kazandığı, kaybedenin kazananı alkışladığı fair play içerisinde bir sezon dilerim” diye konuştu.

Kaynak: İHA