Karesispor, TED Deplasmanına Hazır

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Karesispor, 6. hafta maçında cumartesi günü İstanbul Cafer Ağa Spor Salonu’nda Tenis Eskrim Dağcılık’a (TED) konuk olacak.

Geçen hafta kendi evinde Çankırı Belediyesi Demirspor’u konuk eden Karesispor rakibini 81-69 mağlup ederek liderliğe yükselmişti. Antrenör Fahri Güler nezaretinde Karesi Belediyesi Alparslan Türkeş Spor Komplesi Karesi Spor Salonu’nda tam kadro çalışmalarına devam eden Karesi temsilcisinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Sakatlığı düzelen Volkan Tokcan’ın da antrenmanlara katılmaya başlaması yönetimin ve antrenör Fahri Güler’in yüzünü güldürdü.

Karesispor Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Mertoğlu yaptığı açıklamada, “Tecrübeli oyuncuların ve yetenekli gençlerin yer aldığı bir takımız. Her geçen gün üstüne koyarak devam ediyoruz. Zor gibi gözüken TED deplasmanı da kazanarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz bunun için oyuncularımız ve teknik kadromuz çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Takımımızın maçı kazanarak yönetimimizi ve taraftarımızı mutlu edeceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA