Didim Belediyespor Aydın Yalabık İle Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Didim Belediyespor’un başına Uşaklı Antrenör Aydın Yalabık getirildi.

Didim Belediyespor’da Aydın Yalabık dönemi başladı.

Sezon başında takımın başına getirilen Emin Toplu’nun istifasının ardından yönetim kurulu 10 günlük araştırmanın ardından Antrenör Aydın Yalabık ile anlaştı. Yeni antrenör kulüp tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısıyla basına tanıtıldı. Toplantıda konuşan Didim Belediyespor’un yeni Antrenörü Aydın Yalabık Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu mezunu olduğu ve 14 yıl profesyonel futbol oynadığını belirterek “Uşaklıyım. 42 yaşındayım. U-17 ve U-18 milli takımlar çalışptım. Maltepe, Göztepe, Manisa ve Uşak gibi çeşitli takımlarda futbol oynadım. Bal liginde takımlar çalıştırdım. Didim ile hep rakip olduk.”dedi.

Didim Belediyespor’u ligde düzlüğe çıkarmak istediklerini belirten Yalabık “Zor dönemlerin adamıyız. Didimspor’a faydalı olmak istiyoruz. Kısa süreli değil uzun süreli olarak burada kalıp kalıcı işler yapmayı planlıyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulu bizleri layık gördü. Sahada en iyisini yapmaya çalışacağız. Rahat çalışma ortamı oluşturup, istediğimiz yapmak hedefimiz. Şu an Didim belediyespor’u nefes aldırmak istiyoruz; yani oksijen vermek istiyoruz. 3 haftada maksimum puan yada puanlar alarak ligin ilk yarısını iyi noktada bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Devre arasında takıma takviye planını yönetim kurulu ile görüşerek yapılacağını ve nokta transferler yapmak istediklerini belirten Yalabık yardım antrenörlerle beraber çalışmaya devam edeceklerini söyledi.



Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ise yeni antrenörün hayırlı olmasını dileyerek, “Sezon başında takımı Emin hocaya teslim ettik ve 8 haftanın ardından yollarımız ayrıldı. Devre arasına 3 hafta var ve en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu 10 günlük sürede bir çok hocayı değerlendirdik ve BAL’ı iyi tanıyan Aydın hoca ile anlaştık. Takıma nefes aldıracağına inanıyorum. Takıma taze kan gerekiyordu. Ligde hak ettiğimiz yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Tanıtım toplantısının ardından Antrenör Aydın Yalabık statta takımla ilk antrenmanına çıkarak futbolcularla tanıştı.

Kaynak: İHA