Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Yeşilmavili ekip, taktik ağırlıklı çalışma yaptı Çaykur Rizesporlu futbolcu Oğulcan: 'Biz bu hafta çalışmalarımızın karşılığını Fenerbahçe maçında üç puan alarak göstermek istiyoruz'.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çaykur Didi Stadı'nda, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Basın mensuplarına ilk 15 dakikası açık olan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada iki gruba ayrılarak taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Çaykur Rizespor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

- Oğulcan: 'Sahaya çıkacağız ve gücümüzü göstereceğiz'

Yeşil-mavili ekibin santrforu Oğulcan Çağlayan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının kendileri için zorlu olacağını belirterek, 'Biz her zaman kazanmak için sahaya çıkıyoruz. 4 haftalık bir kaybetmeme serimiz vardı. Medipol Başakşehir maçının son dakikasında yediğimiz golle bu seri bozuldu.' dedi.

Yeniden bir seri yakalamaya çalışacaklarını ifade eden Oğulcan, 'Bu hafta son dakikalara bırakmayacağız. Fenerbahçe'nin zorlu bir rakip olduğunu biliyoruz ama biz de iyi bir takımız. İyi bir takım olduğumuzu tüm Türkiye'ye gösterip Fenerbahçe'yi buradan eli boş göndereceğiz.' diye konuştu.

Oğulcan, genç bir takım olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

'Bunun avantajları ve dezavantajları var. Biz her zaman üzerine koyarak devam edeceğiz. Medipol Başakşehir maçında 2-1 mağlup olduk. Akhisar Belediyespor, o sahada beş gol yedi. Hiç varlık gösteremedi. Biz varlık gösteriyoruz. Medipol Başakşehir takımın hocası Abdullah Avcı da ilk defa, Çaykur Rizespor karşısında zorlandıklarını söyledi. Biz bu hafta çalışmalarımızın karşılığını Fenerbahçe maçında üç puan alarak göstermek istiyoruz. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en güçlü takımların birisi olduğunu biliyoruz. Sahaya çıkacağız ve gücümüzü göstereceğiz.'

Oğulcan, taraftarların da hafta sonu stadı dolduracaklarına inandıklarını belirterek, 'Onların da desteğine ihtiyacımız var. Biz her zaman kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sahada üç puan almak için mücadele ediyoruz. Devre arasına en az 19-21 puanla gireceğimize inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA