Adnan Menderes Stadı Kupa Maçlarına Hazırlanıyor

Adnan Menderes Stadı’nın çim sahası, Ziraat Türkiye Kupası maçları için Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakıma alındı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Adnan Menderes Stadı’nın çim yüzeyli futbol sahasına vertidrain (çim kök havalandırma), kumlama çalışmaları, yaklaşık 300 kilogramlık ara ekim çalışması ve en son olarak silindir çalışmasının gerçekleşeceği belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalma başarısını gösteren Aydınspor 1923 futbol takımının gruplarda oynayacağı ve 2. Lig’de yoğun bir şekilde devam eden maçları nedeniyle sahanın iyileştirme çalışmalarının yapıldığı kaydedildi.

Adnan Menderes Stadı’nda gerçekleştirilen bakım çalışmalarının Aydınspor 1923 futbol takımının 04 Aralık 2016 Pazar günü Menemen Belediyespor ile oynayacağı lig maçına kadar tamamlanacağı vurgulandı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ziraat Türkiye Kupası ve 2. Lig’de mücadele eden Aydınspor 1923 futbol takımına başarılar diledi.

Kaynak: İHA