Niğde Belediyesinden Özbelde'ye Spor Komplesi

Niğde Belediyesi, gençlerin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için Özbelde Mevkii’nde spor kompleksi inşaatına başladı. 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek spor tesisinde kapalı halı saha, basketbol sahası ve tenis kortu yer alacak.

Başkan Akdoğan, Gençlerin İsteğini Yerine Getiriyor

Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla göreve geldiği günden bu yana, şehrin adeta kabuk değiştirmesini sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, gençlerden gelen spor kompleksi talebine de kayıtsız kalmadı. Başkan Akdoğan’ın talimatıyla Özbelde Mevkii’nde Niğde Belediyesi tarafından spor kompleksi inşaatına başlandı.

“Yeni Spor Alanları Oluşturacağız”

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksinin kısa süre içinde tamamlanarak, gençlerin ve spor yapmak isteyen vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi. Gençlerden gelen spor alanlarının oluşturulmasına yönelik talepleri yerine getirme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Başkan Akdoğan, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verdiğimiz sözleri yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor kompleksimizin şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İhtiyaç duyulan alanlarda yeni spor alanları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu arada Ekim ayında yapımına başlanan spor kompleksi inşaatında çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ediyor. 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek tesiste futbol maçlarının yapılabileceği kapalı halı saha yer alacak. Basketbol sahasının da bulunacağı komplekste, yine gençlerin isteği üzerine tenis kortu da yapılacak.

Kaynak: İHA