Lösemiyi Yenen Tunahan Hayaline Uçtu

Samsun'da lösemi hastalığını ilik nakliyle yenen 9 yaşındaki Tunahan'ın taraftarı olduğu Beşiktaş'ı yeni stadyumunda izleme hayali, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan tarafından gerçekleştirildi Küçük Tunahan, Karaaslan'ın girişimleri sonucu Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak BeşiktaşBenfica maçını izlemek üzere havayoluyla istanbul'a gitti.

Samsun'da lösemi hastalığını ilik nakliyle yenen 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki, taraftarı olduğu Beşiktaş'ı yeni stadyumunda izleme hayalini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gitti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, bir süre önce Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla partisi tarafından, tedavi gören çocuklar ve aileleri için düzenlenen programda, taraftarı olduğu Beşiktaş'ın maçını yeni stadında izlemek için kendisinden yardım isteyen Tunahan'ın hayalini gerçekleştirmek üzere harekete geçti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşen Karaaslan, Tunahan ve babası İbrahim Tiryaki'nin bu akşam Vodafone Arena'da UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Beşiktaş-Benfica maçını izlemeleri için davet edilmelerini sağladı.

Küçük Tunahan, İstanbul'a hareketi öncesi, Samsun Çarşamba Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi.

Karaaslan sayesinde hayallerine uçtuğunu dile getiren Tunahan, 'En büyük hayalim Beşiktaş'ı sahasında izlemekti. Bir diğer hayalim ise uçağa binmekti. Şimdi iki hayalim birden gerçek oluyor. Çok mutluyum.' ifadesini kullandı.

Tunahan, telefonla Karaaslan'ı arayarak ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Baba Tiryaki ise oğlunun hayalini gerçekleştiren Karaaslan'a teşekkür ederek, 'Tunahan fanatik bir Beşiktaş taraftarı. Yeni stadının yapım aşamasını sürekli takip etti. Oğluma stadın açılışına götüreceğimize söz vermiştik fakat nasip olmadı. Şimdi hayaline kavuşuyor.' dedi.

Samsun Çarşamba Havaalanı Müdürü Hamit Anıl da Tunahan'a uçak maketi hediye etti.

Tunahan ile babası, daha sonra maçı izlemek üzere uçakla İstanbul'a gitti.

Kaynak: AA