Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor Açıklaması

'Gaziantepspor, iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Bizi zor bir maç bekliyor ve biz bunun farkındayız'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, Gaziantepspor'la yapacakları maçla ilgili, 'Bizi zor bir maç bekliyor ve biz bunun farkındayız.' dedi.

Tudor, Metin Türker Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçında takımda 3 oyuncunun eksik olduğunu, onların yerine şans verdiklerinden ise tam anlamıyla performans alamadıklarını söyledi.

Kasımpaşa maçını unuttuklarını ve Gaziantepspor maçına odaklandıklarını ifade eden Tudor, 'Kazanmak istiyoruz çünkü 4 maçtır kazanamıyoruz. Evimizde oynayacağız. Zaferle ve mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Tabii bu kolay olmayacak. Gaziantepspor, iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Bizi zor bir maç bekliyor ve biz bunun farkındayız. Traore geri döndü. Sakatlığı geçti. Onun olması bizim için iyi. Bu hafta iyi bir performans ve iyi bir maç çıkarmak istiyoruz.' diye konuştu.

- Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ayyıldızlı Stadı'nda teknik direktör Tudor yönetimindeki antrenmanda, teknik çalışma yapıldı.

İdmana, sakatlıkları bulunan Marius Silviu Alexe, Ahmet Şahin ve Ermin Zec katılmadı.

Kaynak: AA