Karabükspor'da Hedef Gaziantep Galibiyeti

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, 4 haftadır galibiyete hasret kaldıklarını hatırlatarak, Gaziantepspor karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumu’nda sürdürdü.

Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan ve 1.5 saat süren idmana antrenmana sakatlıkları devam eden Ahmet Şahin ve Ermin Zec katılmadı.

Antrenman sonunda kulüp binasında açıklama yapan genç teknik adam Igor Tudor, pazar günü deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçında özellikle hücum hattında 3 eksik oyuncuyla mücadele ettiklerini ve onların yerine oynayanlardan istediği verimi alamadığını kaydetti.

Hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Gaziantepspor maçına odaklandıklarını belirten Tudor,

"Kazanmak istiyoruz. Çünkü 4-5 maçtır kazanamıyoruz. Evimizde oynayacağız. Zaferle ve mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Tabii bu kolay olmayacak. Gaziantepspor iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Bizi zor bir maç bekliyor ve biz bunun farkındayız. Traore’nin sakatlığı geçti. Onun olması bizim için iyi. Bu hafta İyi bir performans ve iyi bir maç çıkarmak istiyoruz" dedi.

Tudor, aleyhlerine çok penaltı verildiği, lehlerine hiç penaltı verilmediğinin hatırlatılması üzerine, "Aslında hakemlerle ilgili pek fazla bir yorum yapmak istemiyorum. Önümüzdeki hafta inşallah bize bir defa çalarlar" diye konuştu.

Tudor, ayrıca takıma takviye konusunda kulüp yöneticileri ile görüşme halinde olduklarını gerekli gördüklerinde takviye yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA