Eskişehirspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Özalan: 'Sivasspor deplasmanına galibiyet için gideceğiz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ligin 12. haftasında deplasmanda yapacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Alpay Özalan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta 35 bin kişilik yeni statta yaptıkları Yeni Malatyaspor maçına gelenlerin tarihi bir ana tanıklık ettiğini kaydetti.

Yeni statta siyah-kırmızılı taraftarlarla buluştuklarını ifade eden Özalan, şöyle konuştu:

'Yeni statta galibiyetle başlamak çok da anlamlı oldu. Altyapıdan yetişen Eskişehirli futbolcumuz Hasan Hüseyin Acar'ın stattaki ilk golü atması da çok önemliydi. Yeni Malatyaspor maçında aldığımız üç puandan dolayı mutluyuz. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Sivasspor, bizim için önemli bir rakip. Kötü sonuçlar alsalar da iyi oyunculara sahipler. Biz de onlar için iyi bir rakibiz. Sahaya galibiyet için çıkacaklarını biliyoruz. Sivasspor deplasmanına galibiyet için gideceğiz.'

Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak ise bundan sonra ligdeki hedeflerinin yola kayıpsız devam etmek olduğunu söyledi.

Kanak, 3 maçlık galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatarak, 'İyi sonuçlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde önemli Sivasspor maçı var. Rakibimiz de şampiyonluk hedefi olan bir takım.' diye konuştu.

Kanak, geçen haftaki Yeni Malatyaspor maçında siyah-kırmızılı taraftarın yeni statta güzel bir atmosfer oluşturduklarını sözlerine ekledi.

- Öğrencilerden futbolculara ziyaret

Özalan yönetiminde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren futbolcular, koordinasyon ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarım saha oyunuyla antrenmanı tamamladı.

Sakatlıkları bulunan futbolcular Bilal Aziz Özer ve Aykut Akgün, sağlık ekibinin eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Antrenman öncesinde tesislere gelen Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Merkezi öğrencileri, futbolculara çiçek vererek tatlı ikramında bulundu.

Kaynak: AA