Darıca Gençlerbirliği'nde Beşiktaş Maçı Heyecanı

Darıca Gençlerbirliği, kupada Beşiktaş ile yapacağı maçta konuk ekibe 6 bin kişilik kontenjan ayırdı Satışa yarın sunulacak bilet fiyatları 50 ve 100 lira olarak belirlendi.

Ziraat Türkiye Kupası D grubunda 29 Kasım Salı Beşiktaş ile karşılaşacak Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği yönetiminin konuk ekip için 6 bin kişilik kontenjan belirledi.

Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü ve Balıkesirspor gibi güçlü rakipleri eleyerek tarihinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösterdiğini hatırlattı.

Gruplarda ilk maçı İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Beşiktaş ile yapacaklarını hatırlatan Öztürk, 'Hem ligde hem kupada başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ligde şampiyonluk hedefimiz vardı, inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Kupada da zor maçlar olacak ancak son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Öztürk, 14 bin 600 seyirci kapasiteli İzmit İsmetpaşa Stadında Beşiktaş taraftarı için 6 bin bilet ayırdıklarını belirterek, biletlerin yarın Darıca, Gebze ve İzmit’te 10 ayrı noktada satışa çıkacağını, bilet fiyatlarının 50 ve 100 lira olarak belirlendiğini kaydetti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise tüm Kocaeli halkını bu maça davet ederek, ''Darıca, Kocaeli’nin takımı. Sadece Darıca değil, Gebze, İzmit, Gölcük ve tüm ilçelerden halkımızın desteğini bu maçta görmek istiyoruz'' dedi.

Karabacak, ''Spora büyük önem veriyoruz. Yeni yatırımlarımız da sürüyor. 2017 yılında 80 dönümlük olimpiyat köyü projemiz, deniz sporlarının da yapılmasına olanak sağlayacak. Sportif yatırım ve başarılarımız devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA