Borçka'da Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Borçka'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla voleybol turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvanın final müsabakalarını, Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Belediye Başkanı Aslan Atan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda spor sever izledi.

Örnek, burada yaptığı açıklamada, müsabakaların oldukça çekişmeli geçtiğini dile getirerek, 'Müsabakalarda bayan öğretmenlerimizin oldukça hırslı oyunlar sergiledi. Bu vesile ile 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü bir kez daha kutlar, ailelerinizle mutlu, huzurlu ve başarılı günler temenni ederim.' dedi.

Atan ise dünyanın en kutsal görevinin öğretmenlik olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Onların bizlerdeki yerleri çok özel ve ayrıdır. Turnuvada katılımın yüksek olması, ilçedeki huzur ve kaynaşmanın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Bundan sonra yapılacak futbol, basketbol, hentbol ve diğer branşlardaki yarışmalar, diyalog ve eğitime katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor, hizmetleri boyunca sonsuz başarılar diliyorum.'

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Kaynak: AA