'Barclays'ta Garanti Koza'yı 3 Yıl Gold Sponsor Olarak Yazdıracağız'

Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Binark: 'Önümüzdeki 3 yıl boyunca Barclays ATP World Tour Finali'nde Garanti Koza'nın ismini gold sponsor olarak yazdıracağız'.

Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Murat Binark, 'Önümüzdeki 3 yıl boyunca Barclays ATP World Tour Finali'nde Garanti Koza'nın ismini gold sponsor olarak yazdıracağız' ifadesini kullandı.

Garanti Koza'nın gold sponsoru olduğu Barclays ATP World Tour Finali'ne ilişkin yazılı açıklama yapan Binark, final maçının galibinin Britanyalı tenisçi Andy Murray olduğunu hatırlatarak, Murray'ın kariyerinde ilk kez bu turnuvada şampiyonluğa ulaştığını belirtti.

Şirket olarak dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda lider olduklarını dile getiren Binark, şunları kaydetti:

'Tenis dünyasına son yıllarda yaptığımız yatırımlarla adımızı farklı platformlarda da göstermeye başladık. Bunların en başında önümüzdeki 3 yıl boyunca Barclays ATP World Tour Finali'nde Garanti Koza'nın ismini gold sponsor olarak yazdıracağız. İsim sponsoru olduğumuz ve 5 Şubat'ta başlayacak Sofya Open turnuvası için ATP finallerinde yer alan Dominic Thiem ve Grigor Dimitrov'un yer alması konusundaki görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Böylece bu iki büyük oyuncu Sofya turnuvamızda raket sallayacak.'

Açıklamada, yaptığı yatırımlarla dünya çapındaki yıldızları Türkiye'ye getirme hedefi de olan Garanti Koza'nın 2017 yılı hedefinde Andy Murray ve Novak Djokovic'in yer aldığı ifade edildi.

Kaynak: AA