Akhisar Belediyespor'a Taraftarlardan Tam Destek

Akigolar 1970 Taraftarlar Derneği ile Akigolar grubunun ortaklaşa yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor’un Kasımpaşa ile yapacağı maçta takıma tam destek anlamında tüm şehri maça çağırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 11 haftalık periyodunda 10 puan toplayan ve puan tablosunda düşme hattında bulunan yeşil-siyahlılar, 12. haftada Kasımpaşa ile evinde karşılaşacak. Kasımpaşa maçı öncesi taraftarlar takımı yalnız bırakmayacak. 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Kasımpaşa öncesi tüm taraftarların saat 14.00’te toplanarak otobüslerle Manisa’ya hareket edeceği bildirildi.

Broşürle destek istenecek

Öte yandan Akigolar taraftar grupları dernekleri “Akigolar Tek Yumruk Tek Yürek” sloganı eşliğinde hazırladıkları afişleri şehrin dört bir yanına asarak herkesten destek istedi. Yazılı ve görsel afişlerde “Haydi Akhisarlılar takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayalım” sözleri ile tüm şehre seslenilerek 26 Kasım Cumartesi günü için destek istendi.

Bilet fiyatları açıklandı

Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa maçında misafir takım Gediz Kale Arkası tribünü 5, Maraton Akigo 6, Kapalı 10 ve VIP 15 TL’den biletlerin satılacağını ve 24 Kasım’dan itibaren Akhisar Kapalı Spor Salonu ve Passoi.com.tr internet adresinden satışa çıkacağı bildirildi.

Kaynak: İHA