Adana Demirsporlu Futbolcular Galibiyete İnanıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un başarılı futbolcularından Berkay Samancı ve Tevfik Köse, sahalarında oynayacakları Göztepe maçını taraftarların desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan toplantıda açıklamada bulunan Berkay Samancı, 1-1 berabere kaldıkları Giresunspor maçıyla ilgili olarak, Karadeniz deplasmanlarının zor olduğunu söyleyerek, "Ama bu sefer ki deplasman bize zor gelmedi. İlk başta iyi başlayamadık maça. Erken yediğimiz bir gol bize bir süre demoralize etti. 25. dakikadan sonra iyi oynadığımızı düşünüyorum. Topun bizde olduğu anlarda atak başlangıcını yapıp ileride çoğalamadık. Bunları daha iyi yapsaydık oradan 3 puanı çıkarabilirdik" dedi.

"Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz"

25 Kasım Cuma günü Göztepe ile sahalarında oynayacakları maçın çok önemli olduğunu söyleyen Samancı, ”Kulüpte herkes Cuma günü oynanacak maçın öneminin farkında buradan 3 puanı çıkartacağız. Büyük Adana Demirspor taraftarının bu maçta gelip bizi desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor futbolcusu Tevfik Köse ise, "İlk etapta tabi ki istediğimiz noktada değiliz, bunu bütün camia ve kulüpte biliyor. Biz takımımıza camiaya kendimize güveniyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için her gün daha iyi çalışmamız gerekiyor. Hafta sonu maç içinde zor bir deplasman olduğunu biliyorduk, 3 puanı almak için gittik yalnız bir puan alabildik. Bizim için bir puan da önemli ama kesinlikle bununla yetinmiyoruz. Adana Demirspor olarak Giresun’da 3 puan almamız gerekiyordu. Önümüzde Göztepe maçı var ona bu hafta iyi hazırlandık, üç puanla bu haftayı kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA