ABD'li Oyun Kurucu Büyükşehirde

Büyükşehir Belediyespor, ABD’li oyun kurucu Lazeric Jones’la anlaşmaya vardı. Jones, Ocak ayında geçeceği sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayarak takıma katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu takviye isimlerle güçlendiriyor. Daha önce Türkiye’de Pınar Karşıyaka forması giyen Amerikalı oyun kurucu Lazeric Jones ile ön sözleşme imzalandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka forması giyen oyun kurucu Lazeric Jones ile ön sözleşme imzaladık. Ocak ayından itibaren takımımızla birlikte olacak. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Köse, “Geçtiğimiz günlerde Amerika’da bulunan yöneticilerimizden iyi haberler aldığımızı sizlerle paylaşmıştım. Lazeric Jones çok önemli bir oyuncu. Takımımızın gücünü daha da arttıracaktır. Jones, Ocak ayında şehrimize gelecek. Sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacağız. Takımımıza maksimum seviyede fayda sağlayacağına inanıyoruz. Sezona başlarken tek hedefimizin Basketbol Süper Ligi olduğunu ifade etmiş; bu doğrultuda transferler gerçekleştirmiştik. İnşallah hem takımımıza yaptığımız yeni transferler hem de mevcut oyuncularımızın gayreti ile bu hedefimize ulaşacağız. Ben yeni transferimizin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA