Şehzadeler, Madalyaya Doymuyor

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, İzmir’de düzenlenen iller arası ‘Milli İrade Wushu Ege Bölge Şampiyonası’nda 6 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya alarak şampiyonada önemli bir başarıya imza attı.

İzmir Wushu İl Temsilciliği tarafından 12-13 Kasım tarikleri arasında Buca Afet Evleri Spor Salonu’nda gerçekleştirilen iller arası ‘Milli İrade Wushu Ege Bölge Şampiyonası’na katılan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 6 altın, 3 gümüş, 1 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya alarak şampiyonaya damga vurdu. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının her geçen gün yeni şampiyonluklar elde ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Ali Özyiğit, “Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yapmış olduğumuz proje ile gençlerimize spor yaptırma imkânı buluyoruz. Gençlerimizin azimli çalışmaları, antrenörlerimizin gayreti sayesinde gerek yurt içi müsabakalarda, gerekse Milli Forma altında almış oldukları başarılar göğsümüzü kabartıyor. Sporcularımız Büşra Korkut, Beyza Korkut, Betül Durmuş, Damla Dinçer, Beyzanur Karabiber ve Rabia Ercan 1. olurken, Ayşenur Boz, Gülce Özdenli ve Nursena Efe 2.olarak gümüş madalya alırken, Şükran Öncü de 3. olarak bronz madalyayı Şehzadelerimize kazandırmış oldu. Müsabakalara katılan kızlarımızın almış oldukları altı birincilik, üç ikincilik ve bir üçüncülük madalyası Şehzadelerimize armağan olsun. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e, yönetim kurulu üyelerimize, bu başarıda büyük pay sahibi olan Antrenörümüz Abdulvahit Alagöz hocamıza ve altın kızlarımız teşekkür ederim” dedi

“Sporcularımız ile gurur duyuyorum”

Şampiyonaya katılan sporcuları tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları her geçen gün yeni bir başarıya imza atarak Şehzadelerimizin ismini her platformda duyurmaya devam ediyorlar. Sporcularımız 6 tane altın,3 tane gümüş ,1 tane de bronz madalya alarak adeta şampiyonaya damga vurmuşlardır. Sporcu kardeşlerimiz elde ettikleri başarılar ile Şehzadelerimizin yüzünü ağartıyorlar. Tüm sporcu kardeşlerimizi bu başarılarından ötürü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA