Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı Açıklaması

'Beşiktaş Mogaz maçından galip gelmek için elimizden gelen gayreti sahaya yansıtacağız. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum'

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, 'Beşiktaş Mogaz maçından galip gelmek için elimizden gelen gayreti sahaya yansıtacağız. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum.' dedi.

Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında ligi ilk üçte bitirmek için güçlü bir kadro kurduklarını söyledi.

Ligin ilk 7 haftasında hesapta olmayan 2 mağlubiyet aldıklarını, bunun hedef ve moral bakımından kendilerini oldukça yıprattığını dile getiren Mızrakçı, 'Son olarak evimizde yaptığımız Aziziye Belediyesi Termalspor maçı iki takım için de 4 puanlık bir maçtı. Zorlu maçtan galip ayrılarak rakibimizle puanlarımızı eşitledik ama bu maçtan çıkaracağımız çok ders var. Kazanmak her şeyin üzerini kapamamalı. Eksiklikleri görüp daha fazla çalışıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Şimdi önlerinde Beşiktaş Mogaz maçı bulunduğuna dikkati çeken Mızrakçı, bu maçta galip gelmeyi hedeflediklerini belirtti.

Beşiktaş Mogaz'a karşı en üst seviyede motivasyonla çıkacaklarını anlatan Mızrakçı, şunları kaydetti:

'Beşiktaş'ın gücü, kadro kalitesi ortada. Kadro yapısı, bütçesi, oyuncu tecrübesiyle güçlü bir takım fakat biz de bu maçta kazanmanın hesaplarını yapıyoruz. Çok sıkı çalışıp, rakibi iyi analiz ederek güzel bir mücadele örneği vermek istiyoruz. Üç oyuncumuzda sakatlık problemi var. Birinin yetişmesi çok zor ama diğer iki oyuncumuzu sağlık ekibimiz yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor. Beşiktaş Mogaz maçından galip gelmek için elimizden gelen gayreti sahaya yansıtacağız. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum.'

Kaynak: AA