Gaziantepspor Teknik Direktörü Kartal Açıklaması

'Bu hafta karşılaşacağımız Kardemir Karabükspor, ligin en disiplinli ve mücadeleci takımlarından biri. Biz de bu bilinçle sahaya çıkacağız'

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de 26 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor'un disiplinli ve mücadeleci bir takım olduğunu, bu bilinçle rakiplerinin karşısına çıkacaklarını söyledi.

Kartal, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geride kalan hafta Atiker Konyaspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını kaydetti.

Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen, yedikleri basit goller nedeniyle istedikleri sonucu alamadıklarını, bu durumun Atiker Konyaspor maçında da devam ettiğini anlatan Kartal, 'Son haftalarda şanssızlık ve bireysel hatalardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle galip gelemiyoruz. Bu sorunların üstesinden gelmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu şanssızlığımızı bir daha yaşamak istemiyoruz.' dedi.

Devre arasına kadar kalan maçları en az kayıpla geçmek istediklerini ifade eden Kartal, şöyle konuştu:

'Bu ligde artık bir puanın bile çok büyük önemi var. Bu hafta karşılaşacağımız Kardemir Karabükspor, ligin en disiplinli ve mücadeleci takımlarından biri. Biz de bu bilinçle sahaya çıkacağız. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. İnşallah Karabük'ten iyi bir sonuçla Gaziantep'e döneceğiz.'

- Hazırlıklar sürüyor

Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde salonda çalışan futbolcular, daha sonra sahada dar alanda pas organizasyonları yaptı.

Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Kaynak: AA