Büyükşehir Gaziantepspor Umutlu

Kulüp basın sözcüsü Açıkgöz:'Metin hocanın takımın başında çıktığı ilk maçta puan aldık. İnşallah daha iyi sonuçlar da gelecek'

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un kulüp basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde çıktıkları ilk maçta puan aldıklarını, ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar elde edebileceklerine inandığını söyledi.

Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile yaptıkları maçın golsüz beraberlikle bittiğini hatırlattı.

Teknik direktör Metin Diyadin'in, Balıkesirspor karşısında takımının başında ilk resmi maçına çıktığını anımsatan Açıkgöz, 'Metin hocanın takımın başında çıktığı ilk maçta puan aldık. İnşallah daha iyi sonuçlar da gelecek.' dedi.

Teknik heyet ile futbolcuların kısa sürede iyi bir uyum yakaladığını anlatan Açıkgöz, şöyle konuştu:

'İnşallah bu bir başlangıç olacak. Metin hoca tecrübesiyle kaliteli takımımıza çok şey katacak ve ekibi üst sıralara taşıyacak. Bu hafta komşu şehrimiz olan Şanlıurfa'nın takımını konuk edeceğiz. İnşallah Şanlıurfaspor karşısında alınacak 3 puanla güzel bir çıkış başlatacağız.'

Kaynak: AA