Adana Demirspor İç Sahada Kayıp İstemiyor

Teknik direktör İpekoğlu: 'Üst gruba yaklaşmak istiyorsak, bundan sonra özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda puan kaybetmememiz gerekiyor'.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, 'Üst gruba yaklaşmak istiyorsak, bundan sonra özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda puan kaybetmememiz gerekiyor.' dedi.

İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda Giresunspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ancak bunları değerlendiremediklerini anlatan İpekoğlu, karşılaşmadan 1-1'lik skorla bir puanla ayrıldıklarını anımsattı.

İpekoğlu, ligin 12. haftasındaki rakipleri Göztepe ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, 'Üst gruba yaklaşmak istiyorsak, bundan sonra özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda puan kaybetmememiz gerekiyor. Kolay bir maç olmayacak. Her ne kadar geçen hafta Göztepe takımında kırmızı kart ve sakatlıklar olmuş olsa da büyük ihtimalle Gençer'in oynayacağı yönünde bilgi aldık. Büyük ihtimalle Doğan ise oynamayacak. Göztepe'nin kadrosuna baktığımızda, oynamayacak futbolcuların yerlerini doldurabilecek yeteneklere sahip futbolcular mevcut. İç sahada oynadığımız maçları kazanmak zorundayız.' şeklinde konuştu.

- Pote ve Grbic'in sakatlığı

İpekoğlu, geçen hafta sakatlanan ve Giresunspor deplasmanında forma giyemeyen futbolcular Mickael Pote ve Petar Grbic'in sağlık durumuyla ilgili, şunları söyledi:

'Pote'nin durumu henüz belli değil. Adalesinde sıkıntı var. Çok çok önemli bir şey değil. Büyük ihtimalle bu hafta yetişir, diye düşünüyorum. Grbic'in sakatlığı devam ediyor. Biraz önce doktorla görüştüm, yaklaşık 10-14 gün daha aramızda olmayacak. Pote'nin olmayışı bizi gol bölgelerinde sıkıntıya sokuyor. İnşallah bu hafta aramızda olur.'

Kaynak: AA