Yıldızspor, Eşya Piyangosu Düzenledi

Aydın’da birçok profesyonel sporcu yetiştiren ve şehrin en köklü amatör kulüplerinden Yıldızspor Kulübü, gençlerin daha iyi ortamda yetişmesi amacıyla eşya piyangosu düzenledi. Yaklaşık 140 bin liralık gelir elde edilmesinin amaçlandığı eşya piyangosu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kaya Özcan, “Aydın’da sporcu gençlerin daha iyi yetişmesi amacıyla kulübe kalıcı tesisler kazandırmak istiyoruz. Bunun için yola çıktık. Başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Sabah saatlerinde Kızılcaköy Keyif Bahçesi’nde yönetim kurulu üyeleri ile basın toplantısı düzenleyen Yıldızpor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, kulübün tesise ihtiyacı olduğunu belirterek yönetimdeki 15 arkadaşı ile bir araya gelip eksiklerin giderilmesi ve kulübün kendi tesisine kavuşması için yola çıktıklarını söyledi.

Düzenledikleri eşya piyangosu için 10 bilet bastırdıklarını her bileti tanesi 20 TL’den satışa çıkardıklarını ifade eden Özcan, “İlk etapta bilet satışlarımıza çevremizden başlayacağız. Yaklaşık 200 bin TL bilet geliri olacak. 60 bin lira gibi çekiliş sonucu vereceğimiz araba, bisiklet, bilgisayar, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi hediyeler tutacak geri kalan 140 bin lira kulübe kalıcı tesisler kazandırmak için yola çıkacağız” diyerek Aydınlılardan ve özellikle Yıldızpor’dan yetişip profesyonel olmuş sporculardan destek beklediklerini söyledi.



“Aydınspor Baba görevi üstlenmeli”

Aydın’daki sporun gelişimi ve yaşanan sıkıntıların da konuşulduğu toplantıda geçmişi başarılarla dolu Aydın’ın sporda bugün düştüğü durumun üzüntü verici olduğu belirtildi. Sporda altyapının çok önemli olduğunu bu nedenle kabiliyetli gençlerin bulunup yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Kaya Özcan, “Aydın’da Aydınspor’un baba görevi üstlenmesi gerekiyor. Başka türlü ailenin yetenekli ve kabiliyetli çocukları dağılıp gidiyor. Bizim beklentimiz bugün Trabzonspor nasıl ilde bir babalık görevi üstleniyor ve kabiliyetli gençler bir arada toplanıp güzel şeyler elde ediliyorsa Aydın’ın da bunu yapması lazım. Geçen yıl şampiyon olan 1923’ün çocukları bugün nerede bunu bilen var mı?. Dağılmak istemiyor ve başarmak istiyorsak bir baba lazım. Bunu da Aydınspor’un üstlenmesi gerekiyor” dedi.

Biletlerin bugün itibari ile satışa çıktığı ve çekilişin 15 Şubat’ta yapılacağı belirtildi.

Kaynak: İHA