Şehitkamilli Gençler Futbol Sezonuna İyi Başladı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2016-2017 futbol altyapı sezonuna hızlı başladı. Yeşil-siyahlı genç kramponlar, ligin ilk maçlarında elde ettikleri farklı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adayları olduklarının sinyalini verdi.

Sporun her branşına önemli altyapı yatırımları gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, futbol branşındaki iddiasını ligin başlangıç maçlarda elde ettiği farklı sonuçlarla gösterdi. Yeşil siyahlı genç futbolcular, geçen sezonu şampiyon olarak tamamladıkları U19 ve U17 kategorilerinde sahaya yansıttıkları futbol ve elde ettikleri bol gollü galibiyetlerle yeni sezonda da zirvenin değişmez ismi olacaklarını gösterdi. Ligin ilk maçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Sorumlusu Taner Özaykut, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, sezonun kalan maçlarını final maçı havasında oynayacaklarını söyledi.



’’Sahaya iyi bir futbol yansıtmak istiyoruz’’

Mücadele edecekleri her maçta iddialı olduklarının altını çizen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Sorumlusu Taner Özaykut, “3 aylık hazırlık sürecinin ardından yeni sezona galibiyetle ‘merhaba’ demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mücadele ettiğimiz tüm kategorilerde hedefimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezonu da zirvede tamamlamak. Bunun için Şehitkamil Belediyemizin ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübümüzün bizlere sunmuş olduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, sahaya iyi bir futbol yansıtmak istiyoruz. Yeşil sahalarda yerimizi aldığımız tüm müsabakalardan 3 puanla ayrılmayı arzu ediyoruz. Sonuçlar ve lig sonunda elde edeceğimiz sportif başarı kadar önemsediğimiz bir diğer konu olan Gaziantep ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırma amacımız doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin değerlendirmesini yapacağımız en iyi sahne kulüpler arası müsabakalardır. Sporcularımız, yeşil sahalarda yaşayarak öğrenmenin hazzını yaşıyor ve tecrübelerini arttırıyor. Oyuncularımız, teknik ve taktik anlamda ulaştıkları seviyeleri müsabakalarda test etme imkanı elde ediyor. Ümit ediyorum ki ligi başladığımız şekilde iyi bitirir ve şampiyonluklar elde ederek Gaziantep’imizi her yıl olduğu gibi bu sezon da Türkiye şampiyonalarında temsil ederiz” şeklinde konuştu.

’’İmkanları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz’’

Sezona iyi bir başlangıç yaptıkları için takım olarak mutlu olduklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Branşı U19 Takımı Kaptanı Murat Özhan, “Lige 3 puanla başladığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyet, önümüzdeki maçlar için takımıza önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Kulübümüzdeki tüm imkanlar, profesyonel bir takımın standartlarındadır. Bizler de bu durumun farkında olan sporcular olarak sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, başarılı sonuçlar elde etmek, il, bölge ve Türkiye şampiyonluklarına ulaşmak istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarım adına bizlerden desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA