Maçın Ardından

Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: 'Beklemediğimiz kadar kötü bir oyun ortaya koyduk' Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: 'Bu takım yaklaşık 15 haftadır puan alıyor, hem de deplasmanda alıyor”.

TFF 1. Lig'in 11. haftasında sahasında Samsunspor ile 0-0 berabere kalan Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kötü bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karafırtınalar, ilk yarıda etkisiz olduklarını ifade ederek, 'Eneramo ile kenar varyasyonları denemek istedik ama maalesef istediğimiz oyunu bir türlü oturtamadık. Orta sahada eksik kaldık. Beklemediğimiz kadar kötü bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarı yaptığımız değişiklikler faydalı oldu.' diye konuştu.

Karafırtınalar, rakibin on kişi kalmasını avantaja çeviremediklerini belirterek, uzun boylu santrfor eksikliği sebebiyle savunmayı aşmakta zorlandıklarını ifade etti.

- Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, iki takım açısından da önem derecesi yüksek bir maç oynadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri gibi oynadıklarını aktaran Özköylü, 'İkinci yarıya durgun başladık. Ardından talihsiz bir kırmızı kart gördük. Deplasmanda ve 10 kişi oynuyorsun. Bu şartlarda arkadaşlarımız olağanüstü mücadele ettiler ve direnç ortaya koydular. Bir iki tehlikeli pozisyon dışında rakibe pozisyonda vermedik.' ifadelerini kullandı.

Eksik oynamalarına karşın galip gelebilecek pozisyonları da bulduklarını vurgulayan Özköylü, sözlerini şöyle tamamladı:

'Eksiklerimizi kapatmak adına çok yararlı bir dönem geçirdik. Çok önemli bir puan aldık, çünkü rakibimiz olan bir takıma karşı deplasmanda oynadık. Bizim için büyük bir moral kaynağı olacak. Bu takım yaklaşık 15 haftadır deplasmanda puan alamıyor. Böyle bir durumu da göz önüne almak lazım. Oyuncularımı tebrik ediyorum.'

Kaynak: AA