Genç Kafkars Evinde Bulancakspor'u Mağlup Etti

Genç Kafkarsspor voleybol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Giresun Bulancakspor’u 3-2 mağlup ederek yoluna devam etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda Kars’ı temsil eden Genç Kafkarsspor voleybol takımı, Kafkas Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-23 alan Genç Kafkars Spor, ikinci seti 21-25 kaybetti. Üçüncü seti zorlanmadan 25-17 kazanan temsilcimiz, dördüncü seti 22-25 kaybedince durum 2-2 oldu. Son sette rahat bir oyun sergileyen ev sahibi takım seti 15-12 alarak karşılaşmayı 3-2 galip tamamladı. Bu sonuçla Genç Kafkarsspor önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Genç Kafkars Spor Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, “Takımımız adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Çeşitli eksikliklere rağmen güzel bir mücadele sonucu 3 puanı alan taraf olduk. Haftalardır oynadığımız iyi oyunu skora yansıttığımız bir karşılaşma oldu. Umarım bundan sonraki karşılaşmalarda da istediğimiz sonuçlara ulaşırız” dedi.

Taraftarlara da teşekkür eden Bayramoğlu, “Taraftarlarımız salonu doldurarak muhteşem bir atmosfer oluşturdular. Onların desteği bizim için çok önemli ve bizleri bundan sonraki maçlarda da yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bizleri destekleyen herkese ve takımıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA