Büyükşehir Gaziantepspor'da Rıza Efendioğlu 3 Hafta Yok

TFF 1. Lig’de Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalınan maçta sakatlanan Büyükşehir Gaziantepspor’un tecrübeli stoperi Rıza Efendioğlu, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor’da sakatlık şoku yaşanıyor. Ligin 11. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile golsüz berabere kaldıkları maçta tecrübeli oyuncu Rıza Efendioğlu sakatlandı. Deneyimli oyuncu mücadelenin 50. dakikasında rakibiyle ikili mücadele sonrası sol arka adalesinden sakatlanarak yerini Josef’e bıraktı. Yapılan kontrollerin ardından tecrübeli oyuncunun sahalardan 3 hafta uzak kalınacağı öğrenildi. 34 yaşındaki deneyimli oyuncu ligin 12. haftasında Büyükşehir Gaziantpespor’un evinde oynayacağı Şanlıurfaspor, 13. haftada deplasmanda oynanacak Manisaspor ve 14. hafta yine evinde Elazığspor ile oynanacak olan mücadelede forma giyemeyecek.

Rıza Efendioğlu mavi-beyazlılarda ligde şu ana kadar oynanan maçlarda forma giyme başarısı gösterdi. Takımın en çok forma giyen oyuncusu olan tecrübeli oyuncu Büyükşehir Gaziantepspor formasıyla da 1 golü bulunuyor.

Kaynak: İHA