Belediye Engelliler Basket Takımı Art Arda 3. Galibiyetini Aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler basket takımı, deplasmanda Bağcılar Belediyesini 65 60 mağlup etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı, deplasmanda Bağcılar Belediyesi takımını 65 - 60 mağlup ederek 4. maçında üst üste 3. galibiyetini aldı.

Bu yıl yükseldiği ligde ilk maçında Yalova Ortopedikler Spor Kulübüne (YOSK) yenilen Şanlıurfa temsilcisi, daha sonra oynadığı 3 maçta evinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Basketbol Takımını 63-58, Balıkesir Büyükşehir Belediyesini 65-64, son maçında ise deplasmanda Bağcılar Belediyesi takımını 65-60 mağlup ederek son 3 maçında da üst üste galip gelmeyi başardı.

Kulüp Antrenörü Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının bu yıl yükseldikleri ligde tutunmak olduğunu belirterek, 4 maçta 3 galibiyet alarak başarılı bir grafik sergilediklerini söyledi.

Ligde çok güçlü takımların yar aldığını aktaran Yıldırım, 'Bütün oyuncularımı gönülden kutluyorum. Amacımız hafta sonu evimizde ağırlayacağımız Beşiktaş takımını yenerek galibiyet serisini sürdürmek. Beşiktaş maçı hazırlıklarına da yarından itibaren başlayacağız.' dedi.

Kaynak: AA