Başkan Koç'tan Taraftara Çağrı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, taraftara çağrıda bulundu.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, şampiyonluğun taraftar desteğiyle geleceğini kaydederek, önümüzdeki hafta oynanacak olan Kahramanmaraş Sakaryaspor karşılaşmasına taraftarı davet etti.

Bir maç eksikliği ile grupta lider ile aynı puana sahip olan ve şampiyonluğa oynayan Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, “Şampiyonluklar taraftarla gelir. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yaşayarak 3. Lige çıkmak istiyoruz. Güçlü yada güçsüz rakip demeden stadımızı dolduran taraftarımızı bu hafta yine takımlarını desteklemeye davet ediyorum. Takımımızı destekleyen vefakar ve cefakar taraftarımız bu hafta oynayacağım Kahramanmaraş Sakaryaspor maçında yine tribünleri dolduracaktır. Liderlik koltuğunu bir daha bırakmamak üzere desteği hiç bırakmamalıyız. Hafta başından itibaren taraftar grubumuz olan Cendere ve Şehr-i Yaman taraftar gruplarımızın #adıyamanatatürkstadyumuiçinhedef10bin olarak çalışma başlatarak tribünlerimizi karnaval havasına çevireceklerine inancım tamdır” dedi.

Kaynak: İHA